Početak rentiranja
Završetak rentiranja
Izaberite vozilo
Lokacija preuzimanja vozila
Ime i prezime *
Vaša E-Mail adresa *
Vaš broj telefona *

Nacini PlacanjaNEKRETNINE CRNA GORA

Najpopularniji automobili koji se iznajmljuju u Crnoj Gori


Potražnja za iznajmljivanjem automobila pojedinih modela zavisi od mnogih faktora, glavni medju kojima su njihova isplativost, udobnost i mobilnost na putevima Crne Gore. U glavnom, turisti vole hecbeki zbog njihove kompaktnosti, kao i kapaciteta salona. To je veoma važno za turiste. Putevi u Crnoj Gori su uski, narocito u mjestima gde su glavne turisticke znamenitosti, takodje tokom sezone vozac treba da pronadje parking mjesto za automobil, tako da cim je manije auto, tim je lakse rijesiti taj problem.

Automobili su podjeljeni na nekoliko segmenata prema njihovoj vrijednosti, opcija i drugih parametara.

 

Koji su najpopularniji automobili za iznajmlivanje medju turistima u Crnoj Gori?

 

Automobili ekonomske klase.

Najpopularniji automobil u ovom segmentu je Renault Clio. Efikasnost ovog modela je cijenjena sa strane mnogih vozaca. U ovoj kategoriji vozila je trazen takodje i Skoda Fabia, cija je glavna prednost njen kapacitet i efikasnost. Fiat Panda je najmanje auto, koje je veoma popularno medju turistima zbog niske cijene iznajmljivanja. Popularan je takodje i Renault Megane, koji je poznat po svojoj udobnosti i prostranstvu.

 

 

 

Automobili srednje klase.

U ovom segmentu, najomiljeniji auto medju turistima je Volkswagen Golf. Ovim automobilom se lako upravlja, on se karakterise poveccanom sigurnoscu, poveccanom snagom  motora, kao i velikim kapacitetom. Mercedes A-Class, Volkswagen Polo, Nissan Note isto su u velikoj potraznji u ovom segmentu automobila. To su sasvim udobna, prostrana i pokretna vozila, sto je veoma pogodno za duga putovanja po Crnoj Gori.

 

 

 

Automobili biznis klase.

Ovi automobili imaju atraktivan izgled i dizajn. Za udobnu, komfornu i elegantnu voznju u Crnoj Gori vozaci biraju njemacke automobile Mercedes B-klase, Volswagen Golf VI Plus, a za nezaboravne trenutke biraju kabriolete, a posebno Volkswagen EOS Cabrio.

Ove modele automobila biraju stanovnici megapolisa, koji su navikli na komfort, i ne zele da otkazuju sebi u nicemu tokom njihovog boravka.

 

Kontaktirajte nas
info@montenegrocar.com
+382 68 248 040
+382 68 543 313

Copyright © 2020 MontenegroDom All rights reserved.