Početak rentiranja
Završetak rentiranja
Izaberite vozilo
Lokacija preuzimanja vozila
Ime i prezime *
Vaša E-Mail adresa *
Vaš broj telefona *

Nacini PlacanjaNEKRETNINE CRNA GORA

Tajne iznajmljivanja automobila u Crnoj Gori


Image

Tajne iznajmljivanja automobila u Crnoj Gori

 

Crna Gora je mala zemlja u jugoistocnoj Evropi, nalazi se na obali Jadranskog mora. Na tako malom prostoru stvarno ima sta da se pogleda. Nacionalni parkovi, kanjoni, rijeke, planine, hramovi, jezera – oni treba da se posjete. Samo treba iskoristiti usluge iznajmljivanja vozila u Crnoj Gori i poci na putovanje.
Crna Gora ima 2 aerodroma.  Aerodrom Podgorica i Aerodrom Tivat koriste se za medjunarodne letove. Rastojanje izmedju ova dva aerodroma je samo 80 km, tako da domacih letova u Crnoj Gori nema. Aerodrom Podgorica je 90 km udaljen od Jadranske obale i prima do 70 letova dnevno.
Aerodrom Tivat je lociran na obali Jadranskog mora, u Bokokotorskom zalivu, 5 km od grada Tivta. Aerodrom Tivat prima do 60 letova dnevno.
Ako dolazite u Crnu Goru na odmor, najvjerovatnije, vas avion ce sleceti na Tivatski aerodrom.
Bez obzira gdje ce te sljeceti unaprijed rezervisani automobil pomocu servisa MontenegroCar.com cekace vas na aerodromu pri dolasku.Iznajmljivanje automobila u Crnoj Gori je jednostavno. Evropa je previse skrupulozna u takvim stvarima.
Crna Gora priznaje sve vrste vozaсkih dozvola koje su validne u zemlji izdavanja. Nije neophodno imati medjunarodnu vozacku dozvolu.Telefonski brojevi koji su potrebni:
- 122 -  Policija.
- 1340 - Pomoc na putu.
- 1281 - Eurohelp (Pomoc na putu).Podsjetnik za vozace
Svaka zemlja ima svoja pravila i zakone.
Sta treba da znate:
- U Crnoj Gori iznajmljuju se automobili samo licima koja su navrsila 21 godinu starosti.
- Vozacko iskustvo mora biti vise od 2 godine.
- U vozackoj mora biti navedena B kategorija.Sledeca informacija nece biti suvisna:
- Kad racunate transportne troskove, zapamtite da cijena 1 litra benzina  iznosi 1.10 evra.
- U vezi osiguranja i depozita, kao i drugih uslova iznamljivanja automobile, treba se ranije dogovoriti.Ukoliko ste:
- Naucili pravila saobracaja u Crnoj Gori;
- Upoznati sa lokalnim obicajima;
- Razumijete saobracajne znakove;
- Orijentisete se u mjestu;
slobodno se obratite za iznajmljivanje automobila u Crnoj Gori.Putevi Crne Gore imaju svoje tajne
Sta znamo o putevima u Crnoj Gori? Kretanje u Crnoj Gori je bez guzvi po uskim, obicno dvosmjernim putevima. 70 % puteva u Crnoj Gori prolaze po planinskim predjelima. Neki dijelovi planinskih mjesta imaju prilicno slozen reljef, i zato u Crnoj Gori ima mnogo serpentina.

 

Autoputeva u Crnoj Gori nema, sto je udobno za turiste koji zele da uzivaju u ljepoti bez zurbe.


Osiguranje
Iznajmljujuci automobil u Crnoj Gori, vi mozete koristiti:
- Kasko osiguranje
- Obavezno osiguranje
- Polisa osiguranja trecih lica.


Znamenitosti  Crne Gore
Crna Gora je oduvek privlacila putnike sa raznim zahtjevima.
Nijedna zemlja u Evropi nije spremna da se takmici sa Crnom Gorom u bogatstvu prirode i ljepoti plaza. Nesumljivo, Crna Gora je poznata po svojim prirodnim ljepotama.
Kako uspjeti  sve to vidjeti?
Neki  turisti uzimaju autobuse i idu na unaprijed odredjeno putovanje, drugi  uzimaju lokalne taksiste, trecima je za odmor potrebna neogranicena sloboda kretanja za volanom iznajmljenog automobila.
Rezervacija automobila u Crnoj Gori - jedna od mogucnosti usluga kompanije  MontenegroCar.com.  Najpopularniji automobili
Najpopularniji su sledece kategorije vozila:
 - Ekonom klasa - mali automobili sa klimom i snagom motora do 1,6 litara.

Na primjer, Fiat PandaSkoda Fabia. Njih obicno uzimaju ljeti da stignu od tacke A do tacke B i za kratke izlete. Nedeljni najam automobila u ovoj klasi je 200-260 evra.


- Srednja klasa - pogodna za voznju po uskim planinskim putevima Crne Gore, ali sasvim prostrani automobili, vecih dimenzija i zapremine motora.
To su Volksvagen Golf 5Volksvagen Golf 5 Plus, Volksvagen Polo, Mercedes A - klase, Nissan Note. Koriste se za poslovna ili privatna putovanja, nedeljni najam automobile u ovoj klasi je 250-300 evra.


- Biznis klasa - veoma udobni automobili, veoma udobni za duza putovanja. To su Volksvagen Golf 6 PlusMercedes B - klase. Izdavanje ovih automobila na sedam dana iznosi od 300 do 350 evra.


- Porodicni automobili miniven - najvise prakticna opcija putovanja za veliku porodicu ili drustvo. Ovu klasu obicno predstavlja automobil Volksvagen Touran, nedeljno iznamljivanje ovog automobila iznosi od 385-400 evra. Ovi udobni automobili su idealni za 6-7 ljudi sa prtljagom.
Pored toga, u velikoj potraznji su kabrioleti. Iznajmljivanje kabrioleta  VW EOS ce vam dati nezaboravni dozivljaj u toku voznje.Najkonkurentniji cijene
Najniza cijena moze biti dostupna samo ako je rezervacija napravljena najkasnije 24 sata prije pocetka iznajmljivanja. Rezervaciju minivena ili kabrioleta treba raditi unaprijed, jer je njihov broj ogranicen.
Drugi nacin, koji ce znacajno smanjiti troskove iznamljivanja - rezervacija automobila preko Interneta.

 

Kontaktirajte nas za iznajmljivanje automobila na nas e-mail: info@montenegrocar.com

ili putem telefona : +382 68 543 313

 

 

Kontaktirajte nas
info@montenegrocar.com
+382 68 248 040
+382 68 543 313

Copyright © 2020 MontenegroDom All rights reserved.